Skolmaterial

 

Det här är en spännande dokumentär med tillhörande studiematerial som handlar om regnskog, urfolks livsvillkor och rättigheter, regnskogsskövling, korruption, miljöförstöring, global rättvisa, mänskliga rättigheter och konsumentmakt.

Hej

Vårt samarbete med Postkodstiftelsen är tyvärr slut så vi kan inte längre erbjuda filmen för gratis visningar. Om ni vill visa filmen på er skola så vore det så klart kul. Då kan vi skicka en pdf med läromaterial men vi är tvungna att ta en hyresavgift på 400 SEK för en skolvisning. Skicka ett mail till info@ampfilm.se med era uppgifter och info vem vi ska fakturera. Har ni av någon anledning inte råd så skriv en rad så kan vi se vad vi kan göra.

Erik Pauser

 

Aldrig har kampen för regnskogen varit så viktig. Möt urfolken på Borneo och följ deras kamp mot ett av de största miljöbrotten under det här århundradet.

”THE BORNEO CASE” ÄR SOM EN GASTKRAMANDE THRILLER med stor spänning, stora pengar, enorm kriminalitet, smutsiga brott, moraliskt förfall, vänskap, kärlek, uppror och engagemang. Dessutom har den huvudpersoner som inte kunde ha skrivits bättre i ett fiktivt manus.
Camilla Larsson, Sydsvenskan